Evelien De Deyne

Evelien De Deyne

Ik ben Mevr. De Deyne na 18 jaar als opvoedsters op het internaat gewerkt te hebben startte ik als beheerder van het internaat. Dit betekent dat ik insta voor de organisatie van het internaat, de administratie,…
Je kan bij terecht met al je vragen groot en klein. Ik ben ook het aanspreekpunt voor u als ouder als u vragen heeft. 
Ik mag zeggen dat ik heel trots ben op ons team dat zich elke dag opnieuw inzet om voor alle internen een warme thuis, een goede studieomgeving, zinvolle ontspanning, … te voorzien. Het zijn allemaal opvoedsters die hun job met hart en ziel doen.
Ik kijk er samen  met het hele team naar uit om je te verwelkomen op ons internaat.

Mevr. De Deyne (internaatbeheerder)
 

Krista De Munster

Krista De Munster

Ik ben Krista De Munster. Ik ben opvoedster van de eerste graad. Al jaren heb ik de jongste leerlingen van het internaat onder mijn vleugels. Er is structuur en regelmaat. Je kan bij mij altijd terecht voor een gesprekje, goede raad, hulp... ik ben er voor je. We proberen een sfeer van geborgenheid  en welbevinden te creëren. Het internaat is een plek waar je u goed voelt.
Ik ben ook je studiebegeleidster. Ik begeleid je in het leren leren, motiveren, ondersteunen en begrijpen van de leerstof.
Van opleiding ben ik leerkracht Plastische Opvoeding. dus wie graag een schilderijtje maakt of knutselt kan je bij mij terecht. Tijdens een filmavond maken de pannenkoeken de avond compleet.

Hou je van deze leuke sfeer?
Welkom op het internaat!

Groetjes 
Mevr. Krista
 

Kelly Van Tuyckom

Kelly Van Tuyckom

Ik ben mevrouw kelly en ben van opleiding verpleegkundige.
Ik werk reeds 16 jaar met volle goesting in ons internaat.
Ik ben opvoedster van de Maretak, waar warmte en gezelligheid centraal staat, gekleurd met een streepje humor.
Ik geef studie aan de derdejaars.
En op woensdagnamiddag ben ik graag creatief bezig met de meiden (knutselen, koken, spelletjes).

Ik vind het fijn de meiden ten volle te laten ontwikkelen en groeien volgens hun capaciteiten, dit binnen een gestructureerde, liefdevolle en huiselijke omgeving.
Een tweede thuis is waar wij voor staan, dus wees van harte welkom!

groetjes, 
Mevr. Kelly

Ellen Van Tuyckom

Ellen Van Tuyckom

Hallo, ik ben Mevr. Ellen.Mijn 2de thuis is de Maretak. Het is voor mij belangrijk om naast structuur ook warmte en gezelligheid te bieden.
Jullie kunnen plaatsnemen in de ontspanningsruimte of even tot rust komen op jullie kamer.

De woensdag sta ik samen met Mevr. Kelly bij de derdes om leuke activiteiten te doen.
Ik geef studiebegeleiding aan de tweede jaars.Willen jullie van dit alles proeven?
Kom dan zeker eens langs.    

Mevr. Ellen

Femke Hoppe

Femke Hoppe

Hoi hoi... Ik ben Mevrouw Femke. 
Ik ben in 2006 als opvoedster afgestudeerd in het TIHF- Maricolen Brugge. 

Toen ik hoorde dat er een job vrijkwam als opvoedster op het internaat heb ik dan ook geen seconde getwijfeld om te solliciteren en ondertussen werk ik hier al 4 jaar met liefde en plezier. 
Mij kan je elke studie en elke avond terug vinden in de Bloesems. Wij zijn de grootste leefgroep (4-5-6-7), maar daarom niet minder gezellig 😉.

Samen met mijn collega's doen we ons uiterste best om iedereen te zien, te kennen, aan te voelen en samen te bouwen op vertrouwen, respect en liefde.' A home away from home' is waarnaar wij streven. 

Buiten de bloesems ben ik ook elke woensdagnamiddag aanwezig om activiteiten te voorzien voor het  1ste en 2de middelbaar. 
De leerlingen zien opgroeien tot toffe, lieve dames en weten dat ik daar een klein stukje bij kunnen helpen heb maakt mij gelukkig. 

Veel liefdevolle groetjes en hopelijk tot snel! 

Mevr. Femke 
 

Esther Brengman

Esther Brengman

Hoi, 

Ik ben Esther, zelf een mama, die wil zorgen dat de meisjes op het internaat een tweede thuis weg van huis vinden.

Ik ben fotografe van opleiding maar hou mij in het algemeen graag creatief bezig met zowel portretten schilderen als met haken,… Ik geef dan ook af en toe eens een creatieve activiteit op woensdagmiddag aan de jongedames van het 1ste en 2de middelbaar.

Als studiebegeleider van de tweedejaars geeft het mij veel voldoening hen in de leerzaal te helpen met leren of een samenvatting te maken. De leerlingen progressie zien maken, daar doe ik het voor. En daarom kijk ik er telkens naar uit om met nieuwe leerlingen aan de slag te gaan.

Lluisa Garcia Marti

Lluisa Garcia Marti

Ik ben Lluisa en pas recent gestart in dit superteam. Ik kwam met veel goesting terug op het appèl toen er een plaatsje als opvoedster vrijkwam op het internaat. Eigenlijk ben ik zelf ook een beetje een intern want ik slaap hier elke weekavond op de gang 4-5-6 en 7.  Verder ben ik de opvoedster die de meiden twee keer per week op sleeptouw neem naar de fitness. Naast mijn job als opvoedster ben ik leerkracht (wiskunde en wetenschappen). Bij mij kunnen de leerlingen dus terecht met hun studeervragen omtrent deze vakken. Hopelijk tot snel bij deze toffe bende internen. 

Mevr. Lluisa